Welkom op onze website.

Ik zal ons eerst even voorstellen wie wij zijn en wat we doen. Mijn naam is Robert Bolhuis geboren in Groningen, woonachtig in Gorinchem. Samen met mijn partner Sacha Oosterling en mijn zoon Marijn runnen wij Rosama Minerals. Nu kunt u heel eenvoudig onze firmanaam herleiden, Ro: Rob, Sa: Sacha en Ma: Marijn. Zo is onze firmanaam Rosama ontstaan.

Ongeveer 40 jaar geleden kwam ik in aanraking met mineralen. Samen was ik met mijn ouders, op vakantie, in Zwitserland. Tijdens een wandeltocht door de bergen, viel mijn oog op een stukje kwarts (Bergkristal). Ik raapte het op en was verkocht. Na het aanschouwen van dit stukje natuurschoon is de vonk overgeslagen en was ik besmet met het mineralenvirus. Daarna ben ik mij erin gaan verdiepen en begonnen met verzamelen.

De verzameling is in de loop der jaren steeds groter geworden en er worden nog steeds goede specimen toegevoegd. Dit gebeurt tijdens de talrijke fijne vakanties en gezellige zoektochten met goeie vrienden, door heel Europa. Deze passie willen wij graag delen op een professionele manier. Dit doen we door mineralen van goede kwaliteit aan te bieden op internationale beuren en op internet.

Wat niet in de privécollectie wordt geplaatst gaat in de verkoop. Ook kopen we in op internationale beurzen. Daarbij kopen wij kwalitatief goede oude collecties van privéverzamelaars op. Wij kijken altijd zeer kritisch naar de kwaliteit van de specimina, waardoor de kwaliteit van ons assortiment hoog is.

Wij bieden onze producten op de volgende manieren aan;

  • Via verkoop aan huis
  • Via onze website
  • Via Facebook
  • Via internationale beurzen door heel Europa, zie hiervoor onze beursagenda.

Op onze website staat ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige internationale specimen. Wij pretenderen een mooie aanvulling voor uw verzameling te waarborgen voor ieder budget.